Гатарић-Упућујем искрене честитке предузећу „Стандард“ и Јелени Васић, замјенику директора предузећа „Ми–тривас“

0
1723

Начелник општине Прњавор др Синиша Гатарић честитао је предузећу „Стандард“ АД Прњавор на награди за најуспјешније велико, средње и мало привредно друштво Републике Српске у 2015. години и Јелени Васић, замјенику директора Месне индустрије „Ми – тривас“ на награди за најуспјешнију жену у привреди у 2015. години.  

 на наградама које су добили у 13. Избору најуспјешнијих у привреди Републике Српске, са жељом да још дуго година позитивно и успјешно послују. Ова два привредна предузећа допринијела су унапређењу привредног амбијента и стварању бољег пословног имиџа у општини Прњавор, а њихов успјех је резултат позитивног рада, јасне визије и постављених циљева, као и квалитетног менаџмента и запослених радника.

Општина Прњавор је развијена локална заједница са великим капацитетима са даљи економски развој. Реформом локалне управе и увођењем најмање стопе пореза на непокретност у РС створили смо повољно пословно окружење и услове за развој привреде, а ефекти се огледају у повећаном броју запослених. У посљедње три године број запослених радника повећан је за 750 нових радних мјеста, а у најави је и инвестиција која ће запослити додатних 250 нових радника. Наведе активности су претпоставка за економски просперитет општине Прњавор.

PODIJELI