Мекдоналдс прелази са брзе на спору храну?

0
2069

У Шведској љубитељи хамбургера, пржених кромирића и осталих “фаст фоод” ђаконија моћи ће ускоро да резервишу сто у неком од Мекдоналдсових ресторана.

Америчка компанија саопштила је данас да ће у оквиру експеримента, који је окарактерисан као револуционаран, поједини њени ресторани узимати резервације и служити гостима храну за столом у вријеме вечере.
Краљ хамбургера, који посједује 36.000 ресторана широм свијета, своју нову услугу ће најпре тестирани у Шведској, чије је тржиште у овој бранши веома компетитивно.
Како преноси АФП, нови вид послуживања биће тестиран током наредне неднеље у тридесетак ресторана популарног ланца широм ове скандинавске земље.
Љубитељи брзе хране моћи ће да резервишу сто преко интернета и да буду услужени као и у сваком другом ресторану под условом да наруче најмање двије ставке са менија.
Мекдоналдс засад није открио шта жели постићи овим експериментом, али је покренуо велику рекламну кампању како би  објаснио Швеђанима како да резервишу сто за вечеру уз Биг Мек и кромириће. /Rtrs/.

PODIJELI