Привремена обустава саобраћаја због радова

0
515

Одјељење за стамбено – комуналне послове и инвестиције обавјештава грађане да се привремено обуставља одвијање саобраћаја за сва возила и привремено забрањује кретање пјешака на тротоару у улици Трг српских бораца, од раскрснице са улицом Светог Саве, до раскрснице са улицом Алексе Малића и улицом Стевана Немање у дужини од 165 метара, ради реконструкције улице.

Режим одвијања саобраћаја важи од 4.10.2017. године до 4.11.2017. године, а за вријеме трајања привремене обуставе саобраћаја путнички аутомобили обавезни су користити алтернативне улице, а теретна моторна возила улице Бранка Ћопића, дио улице Стевана Немање, Цара Лазара, Илије Малића, Савка Јењића, Војводе Бојовића, Београдске, Милоша Кондића и Боже Татаревића.

Извођач радова је дужан за вријеме привремене обуставе саобраћаја да постави и одржава саобраћајну сигнализацију на градским улицама, те омогући возилима Хитне помоћи и Територијалне ватрогасне јединице општине Прњавор приступ свим објектима на Тргу српских бораца. Достава робе у објекте на Тргу српских бораца биће дефинисана на дневној бази од стране извођача радова.

PODIJELI