Публика са Микулом пјевала хитове VIDEO

0
2072

 

Музичар Бојан Микулић Микула, који је стекао интернет славу својим духовитим, али поучним пјесмама и обрадама, одржао је први велики концерт у родном Српцу у препуној сали Дома културе.

Mикулић је наступио са бендом “Фрајлери” и у двочасовном концерту отпјевао највећи дио својих пјесама, које су забиљежиле вишемилионске прегледе на његовом “Јутјуб” каналу.

Највеће овације добила је пјесма “Ка'ш се жен'т”, која је постала регионални хит, а која је заслужна што је ове године добио и “Оскара популарности” у Бањалуци.

– Моја срећа што сам наступио у родном крају је неизмјерна. Видјети старе пријатеље и пјевати пред својим суграђанима и породицом је јединствен осјећај – рекао је Микула.

На репертоару се нашао велики број хитова са његовог албума првенца “Слобода и друге бајке”, као што су “Технолошки хендикепиран”, “Љубичица”, “Тол'ко о том”, “Данас је још добро” и “Неће Халид дијаманте”, али је било мјеста и за друге пјесме са којима је постао препознатљив у јавности.

Једну од њих, “Ножичко calling”, посветио је родном селу, а отпјевао ју је заједно са дјечаком из његовог краја, који је Микулин велики фан. Занимљиво је да је Микула веома омиљен код млађе публике из основних школа. Стајали су у реду да се сликају с њим, добију аутограм и купе његов први ЦД.

Концерт је окончан поновним извођењем пјесме “Ка'ш се жен'т”, која је до сада забиљежила скоро пола милиона прегледа на “Јутјубу”.

Поред тога што је сјајан музичар, Микула је и текстописац и аранжер и сам ствара већину својих хитова, а свој таленат је показао и снимањем најавне шпице за серију “Замало живот”, која је приказивана на РТРС-у, за коју је урадио музику и текст.

PODIJELI