Ђукановић: Додик је једина особа која може да очува Републику Српску (ВИДЕО)

0
1137
Владимир Ђукановић, народни посланик у Скупштини Србије и члан Предсједништва СНС-а анализирао је дешавања у Републици Српској, гдје је, како каже, сада већ јасно да велики утицај има сарајевска власт у спрези са страним амбасадама.

“Предсједник Српске Милорад Додик јуче је јасно рекао да је америчка амбасадорка у БиХ Морин Кормак умијешана у нека дешавања, али не изоставља ни британску амбасаду. Управо они имају велику жељу да направе циркус у Републици Српској”, наводи Ђукановић.

Истиче да министар иностраних послова Руске Федерације Сергеј Лавров стиже у Бањалуку и да се због таквих блиских веза које власт у Српској има са Русијом, њима спрема “свилен гајтан”.

“Нисам неки “фан” Додика, нисам ни присталица власти СНСД-а, али свакако не подржавам оне, који имају највећу подршку у Сарајеву”. Већ сам рекао, цијенећи шта се све спрема, какав сценарио се спрема, јасно је да је Додик једина релевантна снага, која може Републику Српску да очува, да одржи односе са Србијом, те са Руском Федерацијом”, навео је Ђукановић.

Погледајте комплетан видео:

 

PODIJELI