Град Прњавор покреће акцију „Бирамо најуређеније двориште“, а суграђани своје пријаве могу послати до 3. јула.

0
465

 

Комисија формирана од стране Градске управе Прњавор бираће најуређеније приватно двориште, најуређеније двориште јавних установа, организација и приватних субјеката, најуређеније двориште заједнице етажних власника, најуређенији балкон и најуређеније домаћинство на селу.

Заинтересовани грађани могу се пријавити путем вибер броја 065/835-826 или имејла: [email protected]  на начин, да пошаљу пријаву која ће садржавати: име и презиме физичког лица/назив организације које се пријављује, адресу и контакт број, као и да наведу категорију за коју се пријављују.

Након истека рока за пријаву, комисија ће обићи локације пријављених кандидата и донијети одлуку, а критерији приликом одабира су: одржавање и његовање биљака и земљишта, вриједност биљног покрова, естетски угођај и амбијент, уложени труд и креативност, укупно идејно и хортикултурно рјешење.

У посебној категорији „Најуређеније по гласовима публике“, грађани ће имати прилику да изаберу свог фаворита, од укупног броја пријављених кандидата

 

 

PODIJELI