Ерос Рамацоти 24. септембра у Штарк арени

0
667

Славни италијански поп певач Ерос Рамацоти наступиће у Београду 24. септембра у оквиру светске турнеје која почиње 17. фебруара, најавила је Сара Ђиганте, представница организатора концерта “Charm Music Serbia”.

Рамацоти је објавио албум Vita Ce N'e у новембру прошле године на италијанском и шпанском језику и био је доступан обожаваоцима у сто земаља.

Ерос Рамацоти – “Vita Ce N'è”

Албум чини 15 песама, а међу гостујућим извођачима нашла су се велика имена, као што су Луис Фонси, Хелен Фишер и Алесија Кара.

„Ерос Рамацоти ће у оквиру своје светске турнеје одржати 95 концерата у 30 земаља на пет континената. Турнеју почиње у Минхену 17. фебруара. У Београд долази на почетку трећег дела турнеје. Рамацоти је инсистирао да тај део светске турнеје започне баш у Београду“, рекла је Сара Ђиганте.

Ђиганте наглашава да је Рамацоти заправо Кристијано Роналдо италијанске поп сцене.

„Одрастала сам уз његову музику и уверена сам да ће концерт у Београду бити посебан јер знам да Рамацоти има изванредне наступе уживо. Недавно је одржан музички фестивал ‘Санремо’ и највише људи је гледало директан пренос тог догађаја баш у тренутку када је на сцену изашао Ерос Рамацоти. Још увек не могу да кажем ко ће тачно бити гост Ероса Рамацотија на његовом концерту у Београду, али могу да вам откријем да је реч о великој поп звезди у Србији“, најавила је Ђиганте.

Давиде Скалмани, директор Италијанског института у Београду, истакао је значај доласка велике италијанске звезде у главни град Србије.

PODIJELI