POBJEDA LJUBIĆA,DEBAKL BISERA

0
2029

U posljednjem nastupu na domaćem terenu fudbaleri Ljubića savladali su u nedjelju poslijepodne tim Liješća iz Broda sa 3:1.Strijelci su bili Vladimir Ančić dva gola i kapiten Danko Segić.

Već poslije pola sata igre Prnjavorčani su imali vođstvo od 2:0, pa trijumf nije dolazio u pitanje.Ekipa Ljubića stigla je do zbira od 35 bodova i sedmog mjesta na tabeli.U posljednjem kolu,naredne nedjelje Ljubić gostuje u Milosavcima.Još ranije titulu prvaka obezbijedio je Borac iz Šamca,a iz Druge lige ispada Mineral iz Banje Vrućice.

Fudbaleri Borca iz Šibovske gostovali su u Čatrnji,gdje su protiv drugoplasiranih Bisera poraženi rezultatom 5:3.U posljednjem kolu,u nedjelju,u Šibovsku dolazi Kozara iz Turjaka.

Iako su imali vođstvo od 3:1,fudbaleri Budućnosti su na domaćem terenu remizirali protiv Vrbasa iz Prijebljega – 3:3,ali su zadržali treće mjesto u prvenstvi Područne lige.Ekipa Bisera poražene je u Lišnji od novog šampiona Kladara,rezultatom 5:1.I u ovom stepenu takmičenja prvenstvo se završava narednog vikenda. prnjavorlive.info

PODIJELI