Расписан конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове

0
1179

 

​Министарство породице, омладине и спорта расписало је данас 12.11.2015. године конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове који ће бити отворен до 27.11.2015. године.

Министарство ће субвенционисати 1 процентни поен каматне стопе (1%) на стамбене кредите које пласирају комерцијалне банке у Републици Српској, а по кредитној линији Инвестиционо развојне банке Републике Српске: стамбени кредити од 03.04.2008. године.

Право пријаве на конкурс имају лица која:

a) су закључила уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитне линије Инвестиционо развојне банке Републике Српске: стамбени кредити, до дана затварања овог конкурса.

б) су у тренутку закључења уговора са банком о стамбеном кредитирању по горе наведеној кредитној линији, имaла до навршених 35 година живота;

в) имају мјесто пребивалишта у Републици Српској.

Апликациона форма за подношење захтјева за додјелу субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове може се преузети на сајту Владе Републике Српске (www.vladars.net -> министарства -> Министарство породицe, омладинe и спортa -> Конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове).

Попуњену апликациону форму и тражену документацију доставити поштом на адресу Министарства породицe, омладинe и спортa, Трг Републике Српске 1, са назнаком „За додјелу субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове“. rtrs

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here