Rukovodstvo opštine Prnjavor i Stanice policije o bezbjednosti saobraćaja

0
797
SAMSUNG CSC

Povodom obilježavanja Svjetskog dana sjećanja na žrtve saobraćajnih nesreća, načelnik opštine Prnjavor, Siniša Gatarić, organizovao je sastanak sa predstavnicima Policijske stanice u Prnjavoru.

Sastanak je održan u cilju pronalaženja mogućnosti za povećanje bezbjednosti učesnika u saobraćaju na području opštine. Konstatovano je da je relativno povećan broj saobraćajnih nezgoda sa smrtno stradalim licima u odnosu na prošlu godinu, ali i da je opština Prnjavor zadovoljna radom Policijske stanice i da podržava njihove aktivnosti, odnosno akcije u cilju povećanja bezbjenosti svih učesnika u saobraćaju.

Kako se navodi u informaciji iz opštinske uprave, učesnici sastanka su apelovali na republičke organe da se uključe u aktivnosti oko izgradnje kružnih tokova, rasvjete i saobraćajne signalizacije na magistralnom putu kroz opštinu Prnjavor, te da se u saradnji sa opštinom, Policijskom stanicom i privrednicma nastave aktivnosti na iznalaženju sredstava za postavljanje video nadzora u gradskom području, konstatovali su načelnik Siniša Gatarić i čelni ljudi Stanice policije Prnjavor.

prnjavorski.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here