ROĐENDAN PRNJAVORSKOG „SPINA“ – ENTUZIJAZAM ZA PRIMJER

0
3752
Na slici:Prnjavorski  stonoteniseri u studiju Radio Prnjavora.

 

I u ove hladne zimske dane treninzi u prostorijama Stonoteniskog kluba „Spin“  u Prnjavoru odvijaju se uobičajenom dinamikom. Mladi zaljubljenici ovog sporta stvorili su dobre uslove za rad, nabavili pet stolova i drugu opremu, a riješeno je na pravi način i zagrijavanje prostorija koje se nalaze u podrumu Gradske tržnice u centru grada.

spin-2

 

klaudio3

http://www.spinprnjavor.com/

-Naša aktivnost počela je krajem januara 2015. godine, tako da ovih dana obilježavamo dvije godine postojanja. Iza nas je uspješan period, a naredna nastojanja biće okupljanje većeg broja   članova. Za svakoga ima mjesta, kaže Zoran Sarić,jedan od inicijatora osnivanja Kluba.

Zasluge za dobru organizaciju pripadaju još jednom mladom sugrađaninu, Klaudiju Milankoviću, koji se u protekle dvije godine takođe ističe entuzijazmom i stalom željom da najmlađi prnjavorski sportski kolektiv  postane još jači i veći.

-Svaki novi član nam je dobro došao. Igramo se, šalimo i u jednoj opuštenoj atmosferi uživamo u ovom sportu. Posebno bi istakao veterana Mirka Višekrunu, kome ni poodmakle godine nisu prepreka da nam bude uzor, ističe Milanković.

Na prve trenjinge, prije nešto više od godinu dana, Dragoš Strugar ,maturant i odlikaš prnjavorske Gimnazije , počeo je dolaziti u klupske prostorije  sa ocem Mladenom.

-I na ovaj način želim da apelujem na mlade Prnjavorčane da nam se pridruže. Specifičnost ovog sporta  je da okuplja sve starosne kategorije, kaže Strugar junior.

Prnjavorski stonoteniseri danas (srijeda)  bili su  gosti Radio Prnjavora,a njihova razmišljanja o Klubu i prijatnoj atmosferi koja krasi ovaj kolektiv, možete slušati večeras  u emisiji „Prnjavor danas“,od 17,30 časova.Izvor:prnjavorlive.info.

 

PODIJELI