5 vještina koje će impresionirati svakog muškarca

0
2131

Put do muškog srca popločan je jednostavnim trikovima. Evo i kojim.

5-vještina-koje-će-impresionirati-svakog-muškarca-750x400

Kuhanje

Zvuči staromodno ali je istinito. Put do čovjekovog srca, ide preko stomaka. Još ako kuhate kao njegova majka (ili bolje), budite sigurne da ćete ga impresionirati. Oni vole jela koja su spremljena kod kuće, a takođe vole da njihova žena/ djevojka kuha za njih.

Odlična i za šankom

Muškarci se dive ženama koje umiju da naprave pravi koktel. Jednostavno je, oni vole hladna pića i seksi djevojke, a kada se ta dva spoje, dobitak je zagarantovan. Smućkajte mu koktel i biće vaš zauvijek.

Sportski tipovi

Momci vole djevojke koje su dobre u sportu, ali i one koje će utakmice gledati s njima. A ako stvarno umiješ da igraš fudbal (ili PES), pa se baciš na jednu partiju sa njim i njegovim drugarima, ti si pobjednica.

Sviranje muzičkog instrumenta

Djevojke koje sviraju gitaru ili bilo koji drugi muzički instrument, veoma su atraktivne suprotnom spolu. Ako djevojka odsvira serenadu svom muškarcu, on će se zasigurno zaljubiti. To je takođe i odličan način da nekome pokažeš šta osjećaš.

Šaljivdžija

Ako uspiješ da ga nasmeješ, nema toga što on neće uraditi za tebe. Nauči da pričaš viceve, da se šališ. Odlična je vještina, a apsolutno svima će se dopasti. /ibar.ba/

PODIJELI