Sigurnih 7 znakova da on ima ozbiljne namjere

0
1821

Prije nego napravi svoje planove, prvo provjeri s tobom kakve si ti imala. Ako te želi voditi na sva svoja omiljena mjesta, to znači da te pustio u svoj svijet, a to nije mala stvar.

Postoji tih nekoliko malih znakova…

1. Planovi

Prije nego napravi svoje planove, prvo provjeri s tobom kakve si ti imala.

2. Poruke

Svako jutro ti si prva osoba kojoj se javi i zadnja prije spavanja.

3. +1

“Imam jedno vjenčanje u decembru” je način kako da te pozove na isto, ali bez pitanja. On te ubraja odmah kao svoj +1, što je velika razlika.

4. Mjesta

Ako te želi voditi na sva svoja omiljena mjesta, to znači da te pustio u svoj svijet, a to nije mala stvar.

5. Njegovi prijatelji

Ako već neke njegove prijatelje imaš na Facebooku, a ostali su ti počeli slati zahtjeve za prijateljstva, to bi isto mogao biti jedan od znakova. Možda zvuči smiješno, ali živimo u dobu kada i takve stvari mogu dosta toga pokazati. Očito je da nisi samo prolazna djevojka, a oni to znaju.

6. Briga

Muškarac koji brine o tvom zdravlju, je muškarac kojem je doista stalo. Posebno ako mu nije problem dolaziti kod tebe kada si bolesna i brinuti se o tebi. Kao prvo, time riskira das će se i on razbolit. Drugo, postoje sigurno druge stvari koje je za to vrijeme mogao napraviti. Ali, on je došao k tebi.

7. Ženska posla

Gledanje Gossip girl, druženje s tvojim prijateljicama, romantične šetnje gradom i sve ostale stvari koje volimo uglavnom mi žene… Ako mu to nije problem, to može značiti sljedeće: želi seks ili ste to već obavili pa nema razloga da se pretvara, već te želi usrećiti. /ibar/

PODIJELI