KVALITETNA SARADNJA DVIJE SUSJEDNE OPŠTINE

0
443

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš upriličio je danas sastanak sa načelnikom opštine Stanari Radojicom Ćelićem na kome je razgovarano o budućoj saradnji ove dvije susjedne opštine.

Ovo je bila prva zvanična posjeta načelnika Ćelića opštini Prnjavor.

Prvi čovjek najmlađe opštine u Srpskoj ističe da je za građane obje opštine od velikog značaja dalja komunikacija i rad na zajedničkim projektima.

Ćelić je izdvojio dva najznačajnija projekta. Prvi je sanacija mosta na rijeci Ukrini između mjesnih zajednica Štrpci i Brestovo. Od JU “Vode Srpske” tražiće se sanacija korita rijeke Ukrine kako bi se moglo pristupiti sanaciji.

Drugi važan infrastrukturni projekat je putni pravac između mjesnih zajednica Kulaši i Osredak, gdje je neophodno prvo rješiti određene pripremne radnje kako bi se moglo pristupiti modernizaciji tog putnog pravca.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš ističe da će opština Prnjavor prenijeti svoja pozitivna iskustva komšijama, a danas je dogovorena i uzvratna posjeta delegacije opštine Prnjavor.

Opširnije u programu Radio Prnjavora u 13 časova na 99,10 FM kao i na internetu  klikom na ovaj link: http://prnjavorlive.info/popup/.

Reprizno emitovanje u 15 časova.

/prnjavorlive.info/

PODIJELI