Radio Prnjavor: Sportski vikend u Prnjavoru

0
432
KK " Mladost - Bulldogs" iz Prnjavora

U najavi sportskih sadržaja tokom vikenda govorimo o nastupima četiri fudbalska kluba s područja opštine Prnjavor. Fudbaleri Ljubića ugostiće sutra od 15 časova sastav Budućnosti iz Pilice, kod Zvornika. Naš prvoligaš ima zvanje apsolutnog favorita, pa treba očekivati da će Ljubić  ostvariti četvrtu prvenstvenu pobjedu, dok je njihov sutrašnji rival do sada odigrao devet utakmica i sve mečeve je izgubio.

Ekipa Borca iz Šibovske gostovaće u Turjaku kod Gradiške protiv Kozare, a Budućnost iz Donjih Galjipovaca nastojaće da povoljan ishod ostvari u Novoj Vesi, protiv nekadašnjeg prvoligaša Crvene zemlje.

Gostovanje čeka i ekipu Ženskog fudbalskog kluba Ljubić koja sutra putuje u Rogaticu, gdje će se od 14 časova predstaviti protiv domaće Mladosti. Prnjavorčanke su do sada odigrale tri utakmice i osvojile šest bodova.

Konačno su otklonjene sve dileme oko budućeg statusa košarkaša prnjavorskog kluba ” Mladost – Bulldogs”. Ekipa je definitivno napustila prvoligaško društvo, a novu sezonu otvoriće sutra uveče, od 19 časova u Osnovnoj školi Nikola Tesla u Prnjavoru, protiv drugog sastava mrkonjićke “Mladosti”. U drugoj ligi, grupa Zapad, takmičiće se 10 klubova. (br)

 

prnjavorlive.info

PODIJELI