Adi Šoše objavio novi single pod nazivom “Ne dam te”.

0
426
Adi Šoše je objavio novi single pod nazivom “Ne dam te”. Muziku, tekst i aranzman potpisuje  Amil Lojo, dok je video radio Jasmin Pivić.
“Ovo je zasigurno najozbiljnija pjesma u mojoj karijeri. Kada je izasla moja prva pjesma “Nije lako biti ja”, imao sam taj osjecaj da je to jedna od onih pjesama koje ce dugo trajati i koje ću rado pjevati i za 20 godina. Bukvalno isti osjećaj imam i sa ovom pjesmom s tim da “Ne dam te” dozivljavam jos emotivnije jer mi se tekst baš poklapa sa nekim dešavanjima u mom privatnom životu. Nadam se da će publika prepoznati tu iskrenu emociju i da će ostati uz mene kroz moje muzičko putovanje,,,
Inače, Mladi Mostarac Adi Šoše sa svojim bendom pod dirigentskom palicom Amila Loje postaje sve traženiji i popularniji u regionu.
“Prošla je već godina i par mjeseci  kako smo Adi i ja napravili bend i krenuli sa live nastupima. Iako sam vrlo svijestan koliko je Adi ustvari dobar i kvalitetan pjevac, moram da kazem da sam ipak jako prijatno iznenadjen odzivom i reakcijom publike na nasim nastupima za tako kratko vrijeme, posebno u susjednoj nam Hrvatskoj gdje Adi vazi za istinsku zvijezdu…Na linkovima https://www.facebook.com/adisosee/videos/595060412039701 i https://www.facebook.com/AmilLojoMusic/videos/1369110886904306 mozete vidjeti atmosferu nastupa u Zagrebu i Splitu.” Izjavio je Amil Lojo, Adijev muzički producent.

PODIJELI