SVADBA U PAROVIMA ZMAJ OŽENIO VESNU, PA SE OBRUKAO!

0
1368
Ono što je tražio to je i dobio… Zmaj od Šipova danas je sebi uzeo za ženu Vesnu Rivas. Neko će pomisliti da je šala, ali nije. Ponosna Zmajica je rekla sudbonosno”DA”, a još ponosniji Zmaj se obavezao da će svoju”mladu” paziti i u dobru i u zlu…Ipak nije sve mu nije bio potaman

 

Mlada možda nije bila lepa kao vils bela, niti je mladoženja bio u najboljim godinama, ali venčanica, matičar, poljubac i svedoci su bili tu. 

Na ceremoniji koja je održana u vili “Parova”, danas su se venčali Zmaj i Rivas. Iako je Jelena Golubović upadicama pokušala da spreči venčanje, sve je dobro što se dobro svrši, pa su tako mladenci sada srećni bračni drugovi.

44622_zmaj-i-zmajica-2_f

Vesna nije uzela Zmajevo prezime, ali im je produkcija dala pare za bračno putovanje. Šta ćeš bolje… Sada ih očekuje prva bračna noć i medeni mesec.

Zmaj se pošteno obrukao pošto nije uspeo da podigne Vesnu Rivas i prenese je preko praga. Iako mu se Miki iz Kupinova ponudio da prenese mladu, Zmaj je bio uporan da podigne svoju mladu, ali mu nije pošlo za rukom. Hteo je i krkače, ali mu nisu dali.

“Ispao si iz kondicije.To si pre mogao da podigneš i vola od 150 kila, a ne mene od 100 kilograma. Moramo to da ispravimo”, rekla je Vesna i zapretila da će ga iglicama bosti ako je bude varao.

informer

PODIJELI