Britanci pokušali namjestiti “aferu” Đokoviću sa “misterioznom djevojkom”

0
1115

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nalazi se u Los Anđelesu gde provodi dane pred početak turnira Masters serije u Indijan Velsu. Američki fotografi su pomno pratili svaki njegov korak, a potreba za senzacionalizmom je preovladala.

“Novak je prisustvovao meču Lejkersa protiv Orlanda, a kasnije je iskoristio priliku da izađe te je drugi dio večeri proveo u lokalu “The Nice Guy“ i to u društvu dugonoge brinete”, piše “Dejli Mejl“ i dodaje da su kasnije “zajedno otišli kolima“.

Ipak, neinformisanost novinara britanskih novina koštala ih je velikog broja komentara u kojima su im ljudi skrenuli pažnju na to ko je “misteriozna“ djevojka.

nole2

U pitanju je bolivudska glumica Dipika Padukone, koja je u ozbiljnoj vezi sa jednim kolegom, a ovih dana snima svoj prvi holivudski film sa Vinom Dizelom. Zanimljivo je i da se Novakova supruga Jelena druži sa njom, pa im je tako pravila društvo tokom Vimbldona 2015. godine.

“Novak u ‘ženskom društvu’. Sram vas bilo, Dejli Mejl! Ovo je potpuno neznanje. Ako je ovo “drugi najprodavaniji dnevni list u Velikoj Britaniji (po Vikipediji), stvarno se plašim kakve vijesti dobija ova zemlja. Odraz uskog pogleda na svijeta“, jedan je od komentara na Tviteru.

Opširnije možete pročitati OVDJE

b92

PODIJELI