PRNJAVOR: POZIV ROCK GRUPAMA ZA TAKMICENJE NA BIKE ROCK FEST-NAGRADA 1000 EVRA

0
1100

Kao i proteklih godina, MK „Prnjavor 07“ organizuje „Bike rock fest“ i pruža priliku mladim rock bendovima, ali i bendovima sa bogatim iskustvom, da u  sjajnoj atmosferi, na izvrsnoj bini, sa izuzetnim razglasom i rasvjetom, uz budnu pažnju i monitoring sjajnog ton majstora, pokažu šta znaju i da se na taj način zabave, a da svoje raspoloženje i energiju prenesu na publiku koja je pristutna svake godine u impozantnom broju, saopšteno je iz MK Prnjavor07.
Svi zainteresovani bendovi mogu da se prijave na facebook stranicu našeg kluba,preko klupskog maila [email protected] ili da se direktno obrate na telefone naših članova koji su zaduženi za ovu manifestaciju i to : Mijić Boro na tel.broj 065 611 497 ili Tešić Željko na tel.br. 065 515 977.


Svaka prijava zahtijeva ozbiljnost i poštovanje zadate riječi ili obećanja, jer se ova naša aktivnost zasniva na povjerenju koje pružamo bendovima sa kojim kontaktiramo i na osnovu čije potvrde planiramo aktivnosti koje su neophodne da se ovakav jedan projekat sa značajnijim finansijskim sredstvima uspješno dovede do kraja.
Zato Vas još jednom molimo ako potvrdite sudjelovanje na ovoj manifestaciji, ostanite dosljedni svojoj riječi, a ukoliko ipak iskrsnu problemi oko dolaska, očekujemo da nas obavijestite 7 dana ranije kako bi eventualno mogli izvršiti korekcije u organizaciji.

Propozicije takmičenja

Svaki bend koji se prijavi mora dostaviti podatke o članovima grupe,navesti muzički žanr koji sviraju te da za takmičenje navedu nazive i izvođače pjesama sa kojima će se predstaviti publici.
Zavisno od broja prijavljenih bendova, svaka grupa će u takmičarskom dijelu imati vremana da odsvira 5-6 pjesama sa kojim žele da se predstave. Svakako da bi sve grupe morale imati više repertoara zbog mogućeg plasmana u finalnu veče kada mogu da se duže zadrže na bini i sviraju kao predgrupa legendarnoj „Yu grupi“
Novina u ovogodišnjoj organizaciji „Bike rock festa“ u odnosu na prošlogodišnji je ta što takmičenje bendova organizujemo samo u petak zbog sugestija rock bendova iz šireg okruženja i sa veće udaljenosti sa mjestom stanovanja da prisustvuju na ovoj manifestaciji.
Zato ove godine planiramo da se polufinalno veče održi u petak za sve prijavljene bendove kada će stručni žiri i glas publike izdvojiti dva finalna benda koji će imati priliku da se takmiče u subotu za prvo mjesto. Finalisti će se pojaviti kao predgrupe glavnom renomiranom bendu.
Nagrada za pobjednika ovogodišnjeg „Bike rock festa Prnjavor 2016“ je 1.000,00 eura!

prnjavorski.net

PODIJELI