PRNJAVOR-IZBORI: Gatarić na gradskoj tribini SDS-a, Prnjavor više nikada neće biti kasaba!

0
1709

Srpska demokratskta stranka, organizovala je tzv.gradsku javnu tribunu u Domu kulture, gdje su predstavljeni kandidati ove stranke za odbornike i kandidat za načelnika Siniša Gatarić, koji je poručio Prnjavorčanima da njihov grad više nikada neće biti kasaba.

“Naš plan je da glavnu Svetosavsku ulicu u Prnjavoru, za vijek-vjekova pretvorimo u pješačku zonu, što znači da će biti popločana mermerom, od Trga srpskih boraca do “Pet lampi” i da postane pješačka zona  i za Prnjavor više nikada ne bude kasaba, nego da postane mali evropski grad. Sve zgrade u pješačkoj zoni imaće poseban oblik fasada… Riješićemo problem trotoara, odnosno pješačkih staza, jer moramo pronaći bezbjedniji način da naša djeca sigurno dolaze do škola. Niti jedna ulica u našem gradu ne smije ostati neasfaltirana, u novom groblju ćemo napraviti kapelu, a svakako i hladnjaču za upokojena tijela”, istakao je Gatarić

20160919_212132

Prema njegovom mišljenju, sve ove stvari mijenjaju izgled grada, da u civilizacijskom smislu unaprijede grad i naprave od njega mnogo bolje i ugodnije mjesto za življenje.

Vlado Živković je rekao da ima izuzetnu čast što se nalazi na čelu liste kandidata za odbornike SDS-a. ” Lista SDS-a okuplja izuzetno mlade i školovane ljude i pred kojima je budućnost Prnjavora.  Na listi SDS-a je 16 fakultetski obrazovanih ljudi, a jedan je i doktor nauka, kao i naš kandidat za načelnika Siniša Gatarić. Među kandidatima je nekoliko istaknutih poljoprivrednika, a specifičnost liste je da su svi tada punoljetni, bili učesnici odbrambeno-otadžbinskog rata, a naše dame na listi su one koje su nekoga izgubili u ratu ili su njihovi najmiliji bili pripadnici VRS, naglasio je Vlado Živković nosilac liste SDS-a za predstojeće lokalne izbore.

prnjavorlive.info

PODIJELI