POSLE 11 GODINA: Emisija Lee Kiš izbačena iz programske šeme, evo i zbog čega!

0
2900

Lea Kiš se do daljnjeg neće pojavljivati na “ružičastoj” televiziji, iako je sve bilo spremno za novu sezonu

Kod Lee Kiš, Lea Kiš

Gledaoci televizije Pink do daljnjeg su ostali uskraćeni za jednu emisiju. U pitanju je “Nedeljno popodne kod Lee Kiš”, koje se na “ružičastoj” televiziji emituje punih jedanaest godina.

Autorka i voditeljka emisije privremeno je “uklonjena” sa malih ekrana, a razlog je rijaliti “Zadruga”, projekat koji zauzima primarno mesto.

– Budući da je “Zadruga” postala glavni projekat televizije, njena emisija se za sada neće emitovati, što naravno ne treba da čudi , jer je to normalna pojava kada se pojavi format koji do sada nije viđen – naveo je izvor blizak televiziji Pink.

Foto: Telegraf

I Lea Kiš je potvrdila da njena emisija do daljnjeg neće biti emitovana, a takođe je istakla da je u pitanju “Zadruga”, koja ima prioritet.

Inače, Lea je bila u potpunosti spremna za novu sezonu koja je trebalo da krene u septembru. Dve emisije su čak i emitovane (u redovnom terminu, 27. avgusta i 3. septembra), nakon čega je došlo do prekida. 
Da podsetimo, Lea Kiš vodi “Nedeljno popodne” već 11 godina, a ovo nije prvi put da je njena emisija privremeno stopirana. Isti slučaj dogodio se i pre dve godine, kada se spekulisalo da je na pauzi zbog “Farme”.

(Telegraf.rs)

PODIJELI