Banjalučki Borac gostuje u Prnjavoru

0
944

Ljetnja fudbalska pijaca kada je u pitanju bh. fudbalsko tržište završena je 20. jula. Ekipe kompletirane, slijedi period uigravanja, kako bi se što spremnije dočekao početak šampionata.

Prnjavorski Ljubić odigrao je dvije pripremne utakmice, a u subotu će biti domaćin jednog zanimljivog fudbalskog događaja. U međusobnim ogledima, prijateljskog karaktera, prnjavorskoj publici će se pored domaćeg Ljubića, predstaviti banjalučki Borac i srbačka Sloga. Igraće se po sistemu svako sa svakim po poluvrijeme. Prvi na teren će Ljubić i Borac, koji nakon nekoliko godina ponovo dolazi u Prnjavor.

“U Prnjavoru nismo igrali nekoliko godina i drago nam je što dolazimo u Prnjavor. Saradnja između dva kluba postojala je ranije, a sada je ponovo ozvaničena. Iz naših mladjih selekcija put Prnjavora je otišlo nekoliko fudbalera, koje ćemo pratiti kroz nastupe u dresu Ljubića”, rekao je sportski direktor Borca Marko Maksimović.

Banjalučani će u pauzi između utakmica prnjavorskoj publici podijeliti po 20 lopti i šalova, pa nema sumnje da će ovo biti jedno fino sportsko poslijepodne na stadionu “Siniša Peulić”.

Kao što je ranije naznačeno prvi na teren će Ljubić i Borac, koji će snage odmjeriti od 17:30, potom igraju Borac i Sloga, da bi Ljubić i Sloga zaključili ovaj fudbalsko-prijateljski triangolo.

(prnjavor.info)

PODIJELI