DOMAĆOJ EKIPI PRVO MJESTO U RIBOLOVU

0
1414

Sportska ribolovna sekcija ratnih vojnih invalida opštine Prnjavor osvojila je prvo mjesto na Osmom kupu u sportskom ribolovu, održanom na akumulacionom jezeru Drenova kod Prnjavora.
U takmičenju je učestvovalo 13 ekipa iz Republike Srpske i Srbije, a domaćini su do prve titule na ovom kupu došli osvojivši 3.250 poena. Druga je bila ekipa iz Banjaluke, a treća iz Čelinca. 

U pojedinačnoj konkurenciji, prvo mjesto pripalo je Nedeljku Nikoliću iz Dervente, drugoplasirani je bio Goran Keser iz Prnjavora, dok je treće mjesto zauzeo Brane Simić iz Višegrada. 

Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić kaže da su ovakve manifestacije ratnim vojnim invalidima potrebne zbog optimizma, te da bi shvatili da društvo stoji iza njih. 

“Važno je da se oni u to društvo mogu uključiti sa svim svojim sposobnostima, jer tjelesno oštećenje, u fizičkom smislu, ne znači i oštećenje u duhovnom smislu, što ovi ljudi svojim takmičenjem i postignutim rezultatima pokazuju”, rekao je Gatarić. 

Organizatori takmičenja su Sportska ribolovna sekcija ratnih vojnih invalida opštine Prnjavor, opštinska Boračka organizacija i Sportsko ribolovno društvo “Ukrinski cvijet” Prnjavor./SRNA/

PODIJELI