Ministar Mutabdžija potvrdio – u OŠ”Branko Ćopić” redovna nastava u trećoj sedmici septembra

0
1674

Nastava u Osvnonoj školi “Branko Ćopić” Prnjavor počinje 1.septembra u područnim odjeljenjima, a u centralnoj školi u Prnjavoru, prema procjeni to bi trebalo da se dogodi u trećoj sedmici septembra, potvrdio je ovo danas prilikom posjete Prnjavoru ministar prosvjete i kulture RS, Goran Mutabdžija.

“U centralnoj školi u Prnjavoru ne želimo da improvizujemo, nego smo uvaćili sugestije direktora škole da u ovu ustanovu učenici krenu u onom momentu kada ona u potpunosti bude spremna, odnosno okončana rekonstrukcija. Naša je prosjena da će to biti u trećoj sedmici septembra”, kaže Mutabdžija.

20140829_142624On je rekao da je impresioniran onim što je urađeno u OŠ “Branko Ćopić” i izrazio je zadovoljstvo ljudima iz firme Komerc-mali, napomenuvši da je to jedan od najljepših primjera zadužbinarstva i pomoći onih koji žele da svoje dobro podjele sa drugima.

Direktor OŠ”Branko Ćopić”, Rajko Aleksić rekao je da će ove infomracije koje je danas čuo od ministra obradovati i učenike i roditelje. “Ja sam roditeljima prenio kakvo je stanje u vezi građevinskih radova, naime, dobili smo garancije da bi posao trebalo da bude okončan do 22. septembra i da će svih 520 učenika naše škole ući u nove prostorije da pohođa nastavu”, rekao je Aleksić. /R.P./

 

PODIJELI