Druga strana medalje svakog horoskopskoh znaka

0
954

Kao što svako ima dobre, tako ima i loše strane. Ovu su naličja za svaki znak ponaosob.

OVAN

Bahati su i uvijek misle da moraju da budu glavni u svemu. Uzrok je, vjerovatno, neki fizički nedostatak. Egoisti koji misle samo na sebe.

BIK

Samozadovoljni i ćutljivi, dosadni i nimalo zanimljivi.

BLIZANCI

Glavni ogovarači, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 15 minuta.

RAK

Posesivni, uvrijede se ako im niste poželjeli dobro jutro u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

LAV

Arogantni, stalno i uvijek podcjenjuju, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima, a kao da ih je i briga za druge.

DJEVICA

Opsesivno-kompulsivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

VAGA

Narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedjelju dana dok se odluče da li će naručiti Koka-kolu ili Pepsi, toliko su lijenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

ŠKORPIJA

Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju depresiju ne mogu da podnesu, pa moraju da povuku još 100 ljudi sa sobom. Da je sjutra kraj svijeta oni se ne bi šokirali.

STRIJELAC

Raspikuća i kockar, uživa da soli pamet, a entuzijazam im je toliki da će njime oživjeti mrtve.

JARAC

Pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, a riječ “oprostiti” ne postoji u njihovom rečniku.

VODOLIJA

Vulgarni i nepristojni perverznjaci.

RIBE

Uvijek čekaju da ih neko utješi, ne mogu ni u toalet da odu bez tuđe pomoći i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju, pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako stalno u krug. (žena-blic.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here