Naslovna Magazin GLUMCI NAŠLI NAČIN DA DODATNO ZARADE Okanović vlasnik oranica, Janković pravi surutku,...

GLUMCI NAŠLI NAČIN DA DODATNO ZARADE Okanović vlasnik oranica, Janković pravi surutku, a glumica prodaje proizvod za POVEĆANJE ORGAZAMA

0
1063
 

Sve više afirmisanih glumaca bavi se biznisom, a po tome smo daleko od Holivuda i njegovih zvezda koje su enormno bogate. U Srbiji privatni biznis služi glumcima da povećaju svoju platežnu moć i priušte porodicama veću sigurnost, ali niko od njih se ne odriče primarnog zanimanja, koje je za njih mnogo više od posla.

Osim što je milione dolara odavno inkasirao od glume, holivudski zavodnik Džordž Kluni se obogatio i preko privatnog biznisa. On je sa prijateljima proizvodio tekilu, a posle četiri godine njenom prodajom zaradili su milijardu dolara.

Uporedo dok snima serije i nastupa na redovnom pozorišnom repertoaru sa više naslova, Nenad Jezdić bavi se gajenjem voća i proizvodnjom rakije. Glumac je već napravio unosan posao i postao cenjeni poljoprivrednik kako u rodnom karju nadomak Valjeva gde mu je smešten čitav posao, tako i u celom regionu, po kojem distribuira rakiju. Jezdić ima 20 hektara pod zasadima, sopstvenu proizvodnju, a ima i nameru da na imanju otvori restoran sa tradicionalnom srpskom kuhinjom.

PODIJELI
Free WordPress Themes, Free Android Games