IZBORI 2014: dr Marjanović pred. Napredne Srpske u Prnjavoru, na konvenciji predstavljeni kandidati

0
2426

Na kostitutivnoj Skupštini, večeras je u Domu kulture konstituisan Opštinski odbor Napredne stranke Srpske, a za prvog predsjednik odbora izabran je dr Miodrag Marjanović.

IMG_0058

Nakon stranačke skupštine, održana je i Konvencija na kojoj su predstavljeni kandidati ove partije za predstojeće opštine izbore. “Napredna Srpska će u narednom periodu sa svojim poštenjem, radom i zalaganjem, pokazati građanima Prnjavora da se može poštenije kako bi nam svima bilo bolje”, rekao je dr Marjanović predstavljajući kandidate.

PredsjedniIMG_0053k Napredne Srpske na nivou Republike, Adam Šukalo izrazio je optimizam da bi sa ove izborne jedinice moglo da bude izabrano tri poslanika u NSRS. ” Mi smo okupili jednu novu energiju, mlade i uspješne ljude kao što je dr Marjanović ovdje u Prnjavoru”, rekao je Šukalo.

Kandidat za poslanika u NSRS iz Prnjavora Zorica Jusupović govorila je o svojoj platformi za pronatalitetnu poliku, koja bi trebalo da bude realizovana sa setom mjera. “Država mora da preuzme doprinose na plate na sebe, kako bi poslodavci bili oslobođeni plaćanja prilikom primanja novih radnika. Uveli bi tzv.nacionalnu penziju za majke koje su rodile četvoro djece, a majkama sa troje ili četvoro djece bi se subvencionirala plata sa 50, odnosno 70 odsto”, kaže Jusupović.

Obzirom da se NS nalazi u koaliciji sa DNS-om i SRS, večeras su predstavljeni i kandidati tih partija./R.P./

 

PODIJELI