Pijte mlaku vodu i kilogrami će početi da se tope

0
1482

Ovo je dijeta koju su osmislili farmaceutkinja Sumiko i njen muž Hitoši, koji je izgubio čak 18 kilograma uz nju. Najbitnije je da ujutru jedete banane i da tokom dana pijete mlaku vodu, a rezultati će biti vidljivi već nakon dvije nedjelje.

voda-casaZa doručak možete da pojedete više od jedne banane, isključivo sirove, ali nemojte da se prejedete. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne možete da jedete banane, zamijenite ih bilo kojim drugim voćem. Ako ste i dalje gladni, sačekajte 15 minuta, pa ako i dalje osjećate glad pojedite bilo šta drugo, ali u malim količinama.

Za ručak i večeru jedite normalno. Preporučuje se da ne večerate nakon 18 časova. Nema posebnih pravila o ručku i večeri u ovoj dijeti, a ni zabranjenih namirnica, bitno je da izbjegavate prženu hranu i da se ne prejedate. Jedino piće koje smijete da pijete uz obrok jeste mlaka voda, i to u manjim gutljajima. Nakon 15 časova možete da pojedete neku poslasticu kao što su čokolada ili keks, mada je najbolje da to bude komad voća.

Primjer jelovnika:

Doručak: banane; kajgana, grejpfrut, šolja zelenog čaja.
Ručak: 2 kuvana jaja, velika miješana salata sa šargarepom, brokolijem, crnim lukom, paradajzom i zelenom salatom.
Užina: jogurt, šaka bobičastog voća.
Večera: ćureće grudi, parena šargarepa i špargle. /blic/

PODIJELI