Naslovna Prnjavor Vijesti Adin prvi dan na poslu: “Drago mi je što sam mu pomogao”

Adin prvi dan na poslu: “Drago mi je što sam mu pomogao”

0
849
Prnjavorski privrednik Boris Leburić ispunio je želju dječaku sa Daunovim sindromom, te ga u svom restoranu zaposlio kao konobara oduševio je, kako građane ove opštine, tako i ostale.

Za njegovo dobro djelo čulo se u cijeloj Srpskoj, a on, nakon prvo radnog dana Ade, keže da je jako zadovoljan.

Ado Ćuran, Prnjavorčanin koji već godinama želi da radi i to baš kao konobar, nekoliko puta služio je kafu u prnjavorskim kafićima, a sada dobio i priliku za stalan posao.

– Odlučio sam se za ovo, prije svega, da njemu ispunim želju, jer sam vidio da on to jako želi. Drago mi je da sam mu pomogao i nadam se da će i on biti zadovoljan – rekao je Leburić.

Vlasnik prnjavorskog restorana „Leburić“ mogao bi postati jedan od tri poslodavca u Bosni i Hercegovini koji je zaposlio osobu sa Daunovim sindriomom. Leburić kaže da se Ado i te kako snašao.

– Prvi dan na poslu je bio i više nego dobar, svi smo pozitivno iznenađeni, kako radnici tako i gosti. Bio je fantastičan i što se mene tiče ima posao, ne njemu i njegovim roditeljima je da odluči da će nastaviti dalje – rekao je on.

Kada su u pitanju gosti, Leburić kaže da nije bilo nikakvih problema te da je Ado i njih pozitivno iznenadio.

– I gosti su zadovoljni, Ado se baš snašao i ako je suditi po prvom danu, neće biti nikakvih problema – rekao je Leburić, prenosi Srpska.info.

PODIJELI
Free WordPress Themes, Free Android Games