Arapi u Dubrovniku odbili da plate ceh od 50.000 evra

0
471
U dubrovačku Luku Gruž proteklog vikenda uplovila je jedna od najvećih jahti na svijetu.

Vlasnik jahte ‘Yas’ dužine 141 metar je emir Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Hamdan bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, a njom se često služi i njegov sin princ Mohammed.

I čini se da su princ i njegova ekipa otkrivajući čari dubrovačkog noćnog života izazvali aferu o kojoj se naveliko priča u kuloarima.

Naime, kako nezvanično saznaje Dubrovački dnevnik, ekipa s jahte Yas pohitala je u subotu naveče u Culture Cub Revelin, popularni klub u starom gradskom centru, ali ondje su se poprilično zaigrali.

Jedan od prijatelja princa Mohammeda proveo je veče časteći hostese skupocjenim šampanjcem, a kada su se tome dodale litre alkoholnih pića koje je društvo popilo, račun je dostigao nevjerovatnu cifru – 50.000 evra.

Kako je Dubrovačkom dnevniku rekao neimenovani izvor, jedna VIP zvanica je trebalo da plati, ali je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u čitavu priču s naplatom računa došla i sigurnosna služba, a potom i policija.

Policija je mlađeg muškarca privela u stanicu, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 hiljada kuna, odnosno oko 50.000 evra.

Ni iz policije, ni iz samog Culture club Revelina nisu željeli potvrditi informacije do kojih je došao Dubrovački dnevnik, jer je i inače poslovna politika tog kluba da se ne oglašavaju po pitanju VIP osoba bez njihovog pristanka.

Inače, bogatstvo porodice se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Emirove kompanije imaju više od 50.000 zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here