ASTRO SEKS: Rak voli da se mazi,Vodolije mute misli

0
1522

Ovan

Ovan sa Ovnom? Može, ali samo ako volite vruć seks poslije žestokih svađa. Bik će vam donositi doručak u krevet, sa Rakom možete u romantične šetnjice, a Vagu ćete odmah poželjeti do kraja.

Bik

Rak voli da se mazi, Djevica vam je dosadna, Škorpija je samo za jednu noć, a sa Bikom će vam biti genijalno. Po čitav dan i noć u krevetu. Samo, ko će se od vas dvoje sjetiti da promijeni posteljinu?

Blizanci

Vi i Strijelac ste kao dve puzle – savršen par. Samo kad ne bi bilo te Vodolije koja će vam potpuno zamutiti misli. Sa Ovnom možete doživjeti vatromet strasti, ali, nažalost, neće biti dugog vijeka.

Rak

Lav će vam ekspresno podići samopouzdanje, a onda izazvati pravu oluju osjećanja, sa Škorpijom možete imati vruću aferu i probati zabranjeno voće, ali Jarac će biti onaj pravi.

Lav

Naravno da volite vatru i strast, ali Ovan je čak i za vas preeksplozivan. Sa Lavom ćete biti pravi tandem za igre bez granica, a Djevica vas u isto vrijeme privlači i nervira. Naš savjet – saosjećajna Vodolija.

Djevica

Ovan je samo za jednu noć. Sa Blizancima ćete imati najbolji seks u životu, Ribe su slatke, ali neuračunljive, ali jedini znak koji će vas uveče odvesti u operu, a ujutro dovesti do orgazma je Vodolija.

Vaga

S Lavom možete biti srećni samo ako on zaboravi na svoje mačo manire i smanji apetit. Škorpija vam je previše zahtijevna, Bik je super ortak, ali ništa od leptirića u stomaku, ali Vodolija je obećana zemlja.

Škorpija

Bik je fascinantan, ali njegova opsesija i strast mogu biti opasne. Rak je neodoljiv kao najukusnija pralina, samo što vam i od nje može pozliti. Ovan je odličan, ali nepouzdan, a Lav je na vašem nivou.

Strijelac

Seks sa Škorpijom je idealan za dizanje ega, Ribe će vas ugnjaviti svojom sentimentalnošću, sa Strijelcem možete biti najglamurozniji par u gradu, ali Vaga vam je suđena.

Jarac

Ovan vam je drag i daje vam slobodu. Šta biste više? Sa Bikom ste na sedmom nebu. Strijelac će vam pričati bajke koje neće moći da realizujete, a Ribe su otkriće godine – zaigrane i uzbudljive, baš poput vas.

Vodolija

Sa Blizancima možete do mile volje da eksperimentišete u krevetu, Rak umije da vas utješi, ali ne zna da vas ljubi, Lava izbjegavajte u širokom luku, a sa drugom Vodolijom možete lebdjeti dva metra iznad zemlje.

Ribe

Lav će u vama vidjeti seksi boginju, sa Škorpijom snimate triler, sa Strijelcem možete osvojiti svijet, samo ne zaboravite da treba i disati, a u Jarcu možete otkriti prijatelja i ljubavnika. /b92/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here