Bajden rekao djevojčici da “dobro izgleda”, pa joj masirao ramena VIDEO

0
153
Kandidat demokrata za predsjedničke izbore u SAD Džozef Bajden nastavio je da šokira javnost svojim ponašanjem. On je, naime, prilikom jedne kampanje, 10-godišnjoj djevojčici rekao da “dobro izgleda”, nakon čega joj je masirao ramena.

Djevojčica je u jednom trenutku postavila Bajdenu pitanje šta misli o političkim podjelama u američkom društvu, na šta je on odgovorio: “Kladim se da si tako pametna kao što dobro izgledaš”.

Bajden ju je potom upitao koji joj je omiljeni predmet u školi, a nakon što mu je rekla da je to novinarstvo, odveo ju je na mjesto gde su bili smješteni novinari, stavio ruke na njena ramena i počeo da je masira.

Snimak je izazvao mnogobrojne kritike, a među onima koji su osudili postupak Džozefa Bajdena bio je i njegov konkurent, senator Majk Graver koji je istakao na Tviteru da je masaža djevojčice bila neumjesna i da to ne treba proći nezapaženo.

Bajdenu nije prvi put da ima ovakve ispade. Izvesna Ejmi Lapos ga je prije nekoliko nedjelja optužila da je prije desetak godina dodirivao njeno lice obema rukama i da je, kako kaže, “trljao svoj nos o njen”.

Zatim, Lusi Flores, čiju je kampanju u Nevadi 2014. godine Bajden podržao, rekla da je on poljubio u tjeme na jednom predizbornom skupu.

-“Nikada nisam iskusila nešto tako očigledno neprikladno,” napisala je Lizi Flores, preneo je BBC.

Bajden je potom uzvratio da je “taktilni političar” koji voli neposredan kontakt s publikom i dodao kako vjeruje da se nikada nije ponašao neprimjereno. No, ipak se izvinio i obećao da više neće narušavati ljudima intiman prostor.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here