Srbe u Crnoj Gori čeka isti scenario kao na Kosmetu

0
197
Poslanik Demokratskog fronta u crnogorskoj Skupštini Jovan Vučurović rekao je da Crna Gora mora zauzeti stav o drami koja se odvija na sjeveru Kosova i Metohije i da se isti scenario može očekivati u Crnoj Gori, zahvaljujući, kako je naveo, izdajničkom režimu vrha države.

“U Crnoj Gori postoji opasnost od ovakvih dešavanja, jer ovdje sjede političari koji podržavaju terorističku OVK i njeno djelovanje u Crnoj Gori, koji nisu imali ništa protiv nošenja zastava OVK i skandiranja terorističkim bandama u Tuzima. Njih podržava izdajnička vlast u Crnoj Gori”, naglasio je Vučurović tokom sednice Skupštine Crne Gore.

On je istakao da srpska vojska mora zaštititi Srbe na Kosovu i Metohiji koji su ugroženi.

“Na sjeveru Kosmeta ljudi su ranjeni, bacaju se bombe i puca na srpski narod. Teroristi su preduzeli akciju koja se očekivala mjesecima. Ovo je jedna dramatična situacija, ne samo za Srbiju, već za cijeli region”, rekao je Vučurović.

Kosovsko ministarstvo odbrane i kosovske snage bezbjednosti juče je posjetio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Dragutin Dakić i razgovarao sa ministrom odbrane takozvane države Kosovo Rustemom Berišom i komandantom kosovskih bezbjednosnih snaga Rahmanom Ramom, prenose podgoričke Vesti.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here