Baka Milanka (70) gledala Parove, pa od nervoze završila u bolnici: Doktor morao napismeno da joj zabrani rijaliti (FOTO)

0
258

Penzionerka se požalila lekaru na bolove u grudima i pojačanu nervozu

Da gledanje rijalitija može da vam dođe glave dokaz je i sledeći slučaj: Jedna penzionerka sa Zvezdare završila je nedavno u Službi za urgentnu medicinu KBC Zvezdara, jer je gledala rijalitiParovi, pa se iznervirala. I to toliko, da je osećala bolove u grudima, a žena inače ima dva ugrađena stenta.

 

Penzionerka Milanka G.  (70) požalila se lekaru na bolove u grudima i pojačanu nervozu. Možda se to ne bi desilo da nije gledala pomenuti rijaliti, pa se zbog nečega iznervirala. Žena je inače dijabetičar, hipertoničar i ima ugrađena dva stenta.

Doktor je tokom pregleda utvrdio da je na srcu i plućima situacija normalna, ali ono zbog čega je nama lekarski izveštaj ove bake zapao za oko je terapija koju joj je lekar prepisao. Uz to da sa svakodnevnom terapijom nastavi kao i do sada, lekar je penzionerki zabranio da gleda rijaliti Parovi! Da se ne bi više nervirala, pošto to umalo skupo da je košta.

Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj, nedavno se u živi program uključila gospođa koja je tvrdila da je zbog “Parova” doživela infarkt.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here