Banja Luka proslavila Međunarodni dan kafe!

0
613
Omcafé je 1. oktobra povodom Međunarodnog dana kafe organizovao promociju kafe na Trgu Krajine u Banjaluci.

Svi ljubitelji kafe imali su priliku uživati u besplatnoj degustaciji tradicionalne domaće kafe i instant posne kafe uz podjelupoklona, dok su najmlađi bili oduševljeni facepaintingom.

„Kafa je jedan od najpopularnijih toplih napitaka kako u svijetu tako i kod nas. Tokom ljeta imali smodegustacije kafe sa našim coffee kombijem „Njuškalom“ po čitavoj teritoriji BiH, pa smo ovoga puta odlučili da obradujemo banjalučane besplatnom degustacijom Omkafe i na taj način proslavimo Dan kafe“, rekli su iz marketinga Omcafé.

Iako je kafa napitak u kome uglavnom uživaju odrasli, Omcafé je za mališane spremio face painting, odnosno iscrtavanje lica motivima koji inspirišu mališane.

Vesela lica mališana ukrašena omiljenim likovima iz crtića, zrnima kafe, životinjama, cvijećem ili samo maštovitim šarama su obilježila Dan kafe na Trgu Krajine, dok su njihovi  roditelji za vrijeme iscrtavanja mogli uživati u kafi.

Međunarodni dan kafe se obilježava širom svijeta u svrhu promocije kvaliteta i različitih aroma ovog napitka. Prvi put se ovaj dan zvanično proslavio 1. oktobra 2015. godine u Milanu, a ustanovila ga je Međunarodna organizacija za kafu.

PODIJELI