Banjalučanka Brankica savladala tumor, svojim porukama ohrabrila mnoge

0
677

Banjalučanka Brankica Raković, koja je u posljednje dvije godine vodila bitku s tumorom, sinoć je na Fejsbuk profilu objavila da je konačno pobijedila opaku bolest.

 

Vijest je kao grom odjeknula među svim njenim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama, na kojima je otvoreno pisala o svojoj borbi.

 

Njen pristup je ohrabrivao i mnoge ljude koji su se suočili sa sličnom borbom za zdravlje i život. – Brankica Raković je nakon godinu i po dana borbe pobijedila rak! Kao neko ko se budio i išao u krevet sa njenim tviter porukama ljubavi, straha za gubitkom, životnim lekcijama, preispitivanjima i bolnim terapijama upravo se osjećam kao da sam i sam pobijedio – jedna je od poruka.

 

U moru poruka izdvaja se još jedna.

– Brankica je moja prijateljica iz Banjaluke. Jedno od veselijih čeljadi koje sam sretao u životu. I voli lijepe stvari. I svoju ćerkicu. I svog muža čak! Hrabrija je od mene. I ljepša. OK, ovo drugo nije baš neki podvig. I od danas je i službeno pobijedila rak. I zna puno u svom poslu – piše na Fejsbuku.

 

Sve je pokrenula jedna objava.

 

– Svi koji su čekali, pitali, molili se svojim bogovima, bili podrška, bili ljubav i sunce – želim samo da vam kažem – POBIJEDILA SAM! Tumora više nema! Pobjednik života sam ja. Volim vas – njene su riječi upućene juče poslijepodne.

 

Brankici, hrabroj majci i supruzi, koja je i glavna i odgovorna urednica magazina Lola, želimo mnogo zdravlja, ljubavi i smijeha.

 

Izvor: Srpskainfo

PODIJELI