BANJALUKA: Prerušen u Teletabisa zaprosio djevojku

0
1315

Banjalučanin Aleksandar Savanović prerušio se u žutog teletabisa i zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Vanju Vujanić, a nesvakidašnju ideju u djelo je pretvorio na prepunom Trgu Krajine.

Aleksandru nije nedostajalo hrabrosti i originalnosti da taj čin obavi u strogom centu grada pred mnoštvom prolaznika. Hrabrost se isplatila jer je djevojka pristala da se uda za njega, a vjenčanje se održava u subotu. Aleksandar kaže da je od početka veze svojoj djevojci priređivao iznenađenja.

– Htio sam da uradim nešto što niko nije do sada. Kostim sam dobio iz Dječijeg pozorišta RS – kazao je Aleksandar.

teletabis momakIako je bio samouvjeren, ipak, imao je i podršku prijatelja.

– Skupilo se nas desetak u jednom haustoru kako bismo podržali svog prijatelja u njegovoj želji da na jedinstven način zaprosi djevojku. U dogovoru sa nama, kuma je dovela djevojku kod krivog sata, a ona nije ni naslutila šta je čeka – ispričao je jedan od Aleksandrovih prijatelja Jovan Živković.

Dodao je da su prolaznici, koji su se našli u to vrijeme na Trgu Krajine, bili začuđeni, a pojedini su aplaudirali neobičnom proscu.

– Aplauz se prolomio kada je teletabis prišao svojoj djevojci, skinuo masku sa glave, kleknuo i zaprosio je – rekao je Jovan.

teletabis1Kaže da su svi bili u čudu, a djevojka najviše. Kada je izgovorila „da“, uslijedio je poljubac i gromoglasni aplauz prijatelja i prolaznika.

– Na kraju smo otišli u obližnji kafić da nazdravimo u to ime i proslavimo – dodao je Jovan.

Buduća mlada Vanja Vujanić kaže da se ni u snu nije mogla nadati ovakvoj prosidbi.

– Ne mogu da opišem kakav je osjećaj bio kada sam vidjela da se ispod maske krije moj momak – dodala je Vanja.

Prolaznik Petar Rajić je zajedno sa suprugom pažljivo posmatrao prosidbu i divio se hrabrosti mladića.

– Kad sam ugledao žutog teletabisa kako se šetka centrom, pomislio sam da je riječ o nekoj reklami ili zabavi za djecu, a ni slutio nisam šta će se na kraju desiti – kazao je Petar, koji nije krio oduševljenje. /Glas Srpske/

PODIJELI