Bend »Intime« predstavio spot za pjesmu »Banjalučanka« (VIDEO)

0
782

Muzički sastav “Intime” predstavio je spot i pjesmu “Banjalučanka” pred više stotina okupljenih u kafe baru “Harmonija” u Banjaluci.

Prvo je izvedena akustična verzija pjesme, a onda je publici predstavljen i spot.

“Intime” su dugo godina nastupali izvodeći radove drugih umjetnika. Tekst za “Banjalučanku” je napisao poznati glumac Andrija Milošević, muziku profesor Danijel Cerović, a aranžman su uradili članovi sastava.

Spot koji je predstavljen Banjalučanima, sniman je u nedavno otvorenom Etno selu Ljubačke doline pod rediteljskom palicom Željka Kalabe, snimatelj je bio Dragan Gajanović, a djevojka u spotu je mlada glumica Minja Marković.

Muzički sasatav „Intime” je osnovan još 2008. godine, u banjalučkom “Klubu umjetnika”. Na prvim nastupima su se pojavljivali pod imenom Gitar duo, da bi od 28. oktobra 2013. počeli da navikavaju, tada sve mnogobrojniju publiku, na naziv “Intime”, po pjesmi nikšićkog umjetnika Vita Nikolića.

Homogeni zvuk, kombinovanje dvije gitare i repertoar u rasponu od pop i filmske muzike, pa do sevdaha, predstavlja pravo ozvježenje za ljubitelje dobre muzike.

U svom dosadašnjem radu su se pojavili na brojnim humanitarnim koncertima.

etrafika.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here