Besplatan prevoz za odlazak na ceremoniju obilježavanja Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji “Oluja”

0
303

U organizaciji Odbora za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova Vlade Republike Srpske i Odbora za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova Vlade Republike Srbije u petak, 4. avgusta u Gradu Prijedor biće obilježen istorijski događaj od republičkog značaja – Dan sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“.

Grad Prnjavor će građanima zainteresovanim za odlazak na ceremoniju omogućiti besplatan prevoz. Zainteresovani za odlazak mogu se prijaviti u kancelarije Odjeljenja za boračko – invalidsku zaštitu ili na broj telefona 051/660-674, najkasnije do srijede, 2. avgusta do 15.00 časova.

Program počinje u 19. 00 časova na Trgu Zorana Karlice, a organizatori pozivaju zainteresovano stanovništvo da prisustvuju događaju, kako bi na prigodan i dostojanstven način odali počast svim stradalim i prognanim Srbima iz Republike Srpske Krajine u oružanoj operaciji „Oluja“, navodi se u obavještenu iz kabineta gradonačelnika Prnjavora.

PODIJELI