BiH – “M:tel” -OPŠTINA PRNJAVOR VODEĆA U AKCIJI “DOBRO DJELO”

0
1362

 

Opština Prnjavor vodeća je po broju prijavljenih humanih aktivnosti građana u decembru prošle i u januaru ove godine, u okviru društvene akcije kompanije “M:tel” pod nazivom “Dobro djelo”.
Između ostalih, svoja dobra djela u Prnjavoru prijavili su humanitarno društvo “Kolo srpskih sestara”, koje je 24. januara organizovalo tradicionalnu 22. humanitarnu svetosavsku zabavu, i Osnovna škola “Branko Ćopić”, koja je u okviru međunarodnog projekta “Regionalna podrška inkluzivnom obrazovanju” pripremila niz radio emisija da bi upoznala lokalnu zajednicu o problemima sa kojima se suočavaju djeca sa smetnjama u psihofizičkom razvoju.

Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić pohvalio je akciju “Dobro djelo”, navodeći da je internet stranica – dobrodjelo.com, dobro osmišljen i funkcionalan i da je posebno pozitivna ideja to što građani i odlučuju i direktno učestvuju u akciji, saopšteno je iz kompanije “M:tel”.

On je podsjetio da je u opštini Prnjavor u proteklo vrijeme organizovan niz humanitarnih aktivnosti, među kojima je donacija sredstava za izgradnju škole i proširivanje dječijeg vrtića “Naša radost”, za šta je zaslužan Drago Malinović.

Akcija “Dobro djelo” kompanije “M:tel” pokrenuta je u decembru prošle godine i trajaće godinu dana, a u ovom projektu svaki pojedinac ili organizacija mogu da prijave svoje dobro djelo, dok će opštini sa najvećim brojem prijavljenih dobrih djela kompanija pokloniti dječije igralište.

Više detalja o akciji može se pronaći na sajtu www.dobrodjelo.com u sklopu kojeg se nalazi interaktivna mapa prijavljenih dobrih djela iz cijele BiH. srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here