Ćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata, umire

0
1066

Bobi Braun doneo je najtežu odluku, da dozvoli lekarima da skinu ćerku Bobi Kristinu Braun sa aparata za veštačko održavanje životnih funkcija.

Bobi Kristina Braun (21), ćerka pokojne pevačice Vitni Hjuston i Bobija Brauna, skinuta je sa aparata za održavanje u životu, nakon što je 31. januara pronađena u nesvesnom stanju u kadi svoje kuće u Atlanti, tvrdi „Dejli mejl“. Porodica Bobi Kristine negirala je ove izveštaje.

Cevčica koja je povezivala Bobi Kristinu sa aparatom je izvučena – izjavio je za “Dejli mejl” izvor iz policije upoznat sa stanjem devojke.

Moguće je ipak, ukazuje britanski tabloid, da pacijent preživi uprkos otkazivanju veštačke pomoći.

Otac Bobi Braun, kome je danas rođendan, je u Univerzitetskoj bolnici Emori u Atlanti sa prijateljima i rođacima, pored ćerke.

Lekari su ranije danas izjavili da ne mogu mnogo da učine da spasu život Bobi Kristine, preneo je “Foks njuz”.

– Sada je pitanje kada će porodica biti spremna da prihvati da ona verovatno neće uspeti da se izvuče. Lekari su ostavili porodici da odluči koliko dugo će je održavati na aparatima – izjavio je neimenovani izvor za “Foks njuz”.

I magazin „Pipl“ je preneo da je lekar rekao porodici da ne može ništa više da se učini za Bobi Kristinu.

– Svi dolaze u bolnicu da se oproste od nje – izjavio je neimenovani član porodice.

Međutim, takođe anonimni izvor blizak porodici je za „USA Tudej“ rekao da je pogrešno reći da se porodica okuplja radi poslednjeg pozdrava, „jer su svi članovi u bolnici od početka, pa za njih ni danas nije ništa drugačije“. Porodica takođe tvrdi da Bobi Kristina nije u vegetativnom stanju, kako mediji prenose.

Izvor blizak porodici izjavio je za CNN da je Kristina nekoliko puta otvorila i zatvorila oči 2. januara, ali i da su lekari rekli porodici da ne očekuju mnogo od tog pokreta.

Bobi Kristina (21) je u veštačkoj komi i priključena je na aparate. U njenoj kući nisu pronađeni lekovi nakon prve pretrage, ali TMZ izveštava da su pri drugom pretresu pronađeni neki lekovi, ne precizirajući koji.

Otac Bobi Braun je u ranijem saopštenju za javnost zamolio medije da poštuju privatnost njegove porodice.

“Molim vas da dopustite našoj porodici da se suoči sa ovim i da pružite Bobi Kristini ljubav i podršku koju sada treba”, naveo je on.

Još nije poznato šta je uzrok ovakvog stanja Bobi Kristine, ali policija trenutno smatra da je u pitanju incident sa lekovimam, jer u njenoj kući nisu pronađene droge ili alkohol. Prvi izveštaj o incidentu navodi da je u pitanju “utapanje”.

Policija je, navodi CNN, nedavno pokušala da uđe u kuću Bobi Kristine, nakon što je 23. januara prijavljena svađa, ali kako niko nije otvorio vrata policija je otišla.

Vitni Hjuston pronađena je mrtva u kadi u sobi hotela “Beverli hils”, a nakon skoro tri godine slična situacija se ponovila sa njenom ćerkom. Mrtvozornik je 11. februara zaključio da je smrt nastala slučajnim utapanjem, a da su tome doprineli srčano oboljenje i konzumiranje kokaina. Bobi Kristina je njeno jedino dete./Blic/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here