Bora Čorba: Nisam bolestan, to je dezinformacija

0
354
Bora Đorđević, muzičar i frontmen benda “Riblja čorba”, je demantovao informacije da boluje od raka prostate.

Izvor je za list Svet je saopštio da Bora Čorba boluje od raka prostate i da uskoro kreće na liječenje  i da će prestati da nastupa pošto je jedino rješenje za karcinom prostate operacija za koju mu je hitno potreba novac.

Ipak, Bora Đorđević je danas demantovao pisanje beogradskog lista.

“Riblja Čorba nije otkazala svoje nastupe niti će otkazati nijedan nastup. U Minhenu sviramo 7.12., a u pripremi je regionalna turneja i američka, gde se se uveliko zakazuju termini. Vest o otkazivanju koncerta je zlonamerna sa tendencijom da se diskretuje novi album ‘Da tebe nije’ i unese nesigurnost među ljude koji prate Riblju Čorbu i obeshrabri promotere,organizatore,saradnike”, navodi se u saopštenju Riblje Čorbe u čije ime se obratio upravo Bora Đorđević.

Frontmen legendarnog benda je istakao da je zlonamjerno napisano da “tražimo nekakve pare”.

“Hvala svima koji su ponudili novčanu pomoć ali novac nam nije potreban. Navodi da sam teško bolestan su dezinformacija, što se moglo videti i potvrđuje više nego uspešna letnja turneja gde je nastupano u više od 25 gradova ,a naročito u poslednja dva, 13.09,Ljubljana i 05.10 Beč. Riblja Čorba je u odličnoj formi,sviramo i pevamo bolje nego ikad”, saopštio je Bora Đorđević.

PODIJELI