Fotografija slavnog para topi srca: Mesi joj je kao dječak rekao da će biti njegova supruga

0
439
Najbolji fudbaler svijeta Lionel Mesi objavio je na svom Instagramu fotografiju iz djetinjstva zajedno sa svojom sadašnjom suprugom Antonelom Rokuco.

“Godine su prošle…”, napisao je Argentinac u opisu fotografije.

Leo i Antonela upoznali su se kad je Mesiju bilo pet godina, a njihova dugogodišnja veza svjetskim medijima nikad nije bila toliko zanimljiva s obzirom na to da se uz njih veoma rijetko vežu skandali.

Srećni par upoznao se preko Antonelinog rođaka Lukasa, koji je bio Mesijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Kako su se dječaci zajedno igrali, ponekad bi im se pridružila i slatka Antonela.

Navodno je Mesi još kao dječak, kad je upoznao sestričnu svog prijatelja, rekao da će ona jednog dana biti njegova supruga. Na kraju se upravo to i dogodilo… Godine 2017. u argentinskom Rosariju Leo i Antonela zakleli su se na vječnu ljubav i pred Bogom, na vjenčanju koje je bilo proglašeno vjenčanjem godine.

Događaj je u Argentini, ipak, prozvan vjenčanjem vijeka, jer u njegovoj rodnoj zemlji Mesija doživljavaju kao živog boga, najveću aktivnu fudbalsku ikonu, jedinog koji se približio mitu velikog i genijalnog bivšeg fudbalera Dijega Maradone. Leo i Antonela imaju troje djece.

PODIJELI