Božićni bingo- BINGO DOBITNIKU URUČENI KLJUČEVI “PEŽOA 308”

0
1525

 

Direktor Lutrije Republike Srpske Rajko Radovanović uručio je danas u Banjaluci ključeve “pežo 308” Predragu Vinčiću iz Gornjih Smrtića kod Prnjavora koji je ovaj automobil osvojio igrajući Veliki Božićni bingo.
Radovanović je naglasio da Lutrija Republike Srpske dvije trećine prihoda vrati srećnim dobitnicima, jer organizuje igre na sreću i igračima vraća ono što im pripada.

“Ovakvi dani su uvijek lijepi za Lutriju Republike Srpske, jer mi postojimo zbog ovakvih stvari. Što više ovakvih događaja i naš posao bolje ide”, rekao je Radovanović novinarima, nakon dodjele nagrade.

On je naveo da ima dosta velikih nagrada, ali da dobitnici često žele da ostanu anonimni, i Lutrija ne može nikako da utiče na to, jer je to njihovo pravo.

Radovanović je rekao da Lutrija Republike Srpske ima tri važna segmenta, i to Loto, instant i ekspres srećke, odnosno “grebe”, i Bingo.

Dobitnik “Pežoa” rekao je novinarima da redovno igra loto, a dobitni listić kupio je u Prnjavoru.

“U Velikom Božićnom bingu osvojio sam `pežo 308`, ali i bingo premiju od 14.606 KM”, rekao je Vinčić i naveo da će automobil voziti on, a novac će upotrijebiti za rješavanje stambenog pitanja.

On je istakao da je prije godinu dana igrao “točak sreće” i osvojio 300 KM, a osvajao je i utješne nagrade.

Vinčić je rekao da će nastaviti da igra loto i poručio građanima da učestvuju u nagradnim igrama Lutrije Republike Srpske, jer “onaj ko igra, može da se i nada nekom dobitku”/srna/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here