Brena: Ubica je malom djetetu oduzeo mamu

0
741

Vijest da je pjevačica „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (32) ubijena u Borči (Beograd) dok je bila na trčanju šokirala je estradu.

Njene kolege, nakon što je u subotu uveče objavljena vijest da je nestala, nadale su se da će se pojaviti živa, apelovali su za pomoć preko društvenih mreža, ali ih je dan kasnije sačekala najtužnija vijest – Jelena je pronađena mrtva na dnu kanala u blizini naselja Crvenka u Borči.

Brojna prijateljstva

S obzirom na to da je na sceni bila od 2002. i da je njen suprug Zoran Marjanović pisao pjesme za njene kolege („Bato, bre“, Indi, „Zlatnik“, Tanja Savić, „Digni me pao sam“, Dinča, „Amajlija“, Suzana Jovanović…), imala je brojne prijatelje među pjevačima. Svi su je voljeli jer je bila, kako ističu, normalna žena, sjajna majka, odgovorna, vrijedna i dobrodušna osoba. Njen osmijeh, koji joj je krasio lijepo lice, mnogo će im nedostajati.

Tužnu vijest teško je podnijela i vlasnica „Granda“ Lepa Brena, koja je dobro poznavala Krsmanovićevu. Folk zvijezda je povređena činjenicom da su žene nezaštićene i apeluje da se pod hitno nešto učini da do ovakvih tragedija više ne bi dolazilo.

Pomagali da je nađu

– U šoku sam! Mlada žena i majka je stradala! To je sad stvar policije. Mnogo mi je žao! Ovdje vlada užasno nasilje nad ženama.

Direktor „Granda“ Saša Popović bio je kućni prijatelj s pjevačicom i njenim mužem. On je sve vrijeme potrage za Jelenom bio na vezi sa Zoranom i nudio mu pomoć. Čim je saznao da je Krsmanovićeva ubijena, otkazao je emitovanje emisije „Grand specijal“.

– Šokiran sam viješću da Jelena nije više s nama. Duboko sam potresen! Sve do trenutka dok nisam saznao zastrašujuću istinu, nadao sam se najboljem. Nažalost, nisam dočekao dobre vijesti! Nenadoknadiv gubitak za njenu porodicu i sve nas – rekao je direktor „Grand produkcije“.

U dom Jelene Krsmanović Marjanović juče su prve došle Indi i Jami koja je jedva smogla snage da priča.

– Baš smo se družile. Ćerke nam se druže. Mala Jana i moja Lea se obožavaju. Često smo se čule, sa njenim mužem Zokijem sam sarađivala, pravili smo pjesme. Ovo je velika tragedija – rekla je Jami.

Poslednja kafa

I Indi je veoma potresena.

– Bile smo veoma bliske. Prije sedam dana skuvala mi je posljednju kafu. Ne znam šta je motiv ubistva, ali je sad kasno za sve. Za mene je ovo velika tragedija – kroz jecaj je rekla pjevačica.

kurir

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here