BTS prva korejska grupa na čelu Bilbordove top-liste

0
1904

Svjetski poznata korejska pop grupa BTS postala je prva grupa koja se našla na čelu Bilbordove top-liste sa svojim trećim albumom.

Album “Voli sebe: Suza” nalazi se na prvom mjestu Bilbordovih 200 albuma, prenijelo je onlajn izdanje američkog magazina Bilbord u nedjelju.

Bilbord 200 je jedna od dvije glavne top-liste, pored Hot 100, prenio je Jonhap.

Reper Psaj bio je na listi Hot 100 singlova dvije nedjelje zaredom, ali nijedan Korejac nije bio na prvom mjestu ni na jednoj od te dvije top-liste.

“Gotovo da je nerealno da smo na prvom mjestu Bilbord 200”, izjavio je juče vođa grupe RM preko svoje menadžerske agenicje Big hit entertejment. Želim da izrazim veliku zahvalnost članovima armije širom svijeta. Volim vas i postaćemo još bolji BTS”, rekao je on misleći na njihove fanove koji sebe nazivaju armijom.

Južnokorejsko Ministarstvo spoljnih poslova čestitalo je BTS na uspjehu postignutom na Bilbordovoj top-listi.

“Nova istorija korejskog popa. Čestitamo vam, BTS, jer ste postali prva korejska pop grupa koja je na čelu Bilbordove top-liste albuma”, navelo je Ministarstvo na svom nalogu na Tviteru.

Veoma je neubičajeno da Ministarstvo spoljnih poslova postavi takvu vrstu čestitke, navela je korejska novinska agencija.

(Nezavisne)

PODIJELI