BUKVIĆ NEISTINOM OBMANJUJE JAVNOST OPŠTINE PRNJAVOR

0
311

Opštinska uprava opštine Prnjavor oštro demantuje navode Mirka Bukvića, da je rješenje o razrješenju potpredsjednika Skupštine opštine Prnjavor obradila i pripremila Stručna služba Skupštine opštine Prnjavor na čelu sa bivšim sekretarom Skupštine opštine.

Ovim putem informišemo javnost, da je rješenje o razrješenju predsjednika i potpredsjednika Skupštine opštine Prnjavor, kao i rješenje o imenovanju, u Stručnu službu dostavila NOVA SKUPŠTINSKA VEĆINA, kako je i definisano Poslovnikom o radu Skupštine opštine.

O navedenom rješenju o razrješenju potpredsjednika Skupštine opštine, svoje mišljenje dala je Komisija za izbor i imenovanje, u sastavu Milan Petrović, Milorad Kondić, Goran Šarčević, Mile Šljivić i Vukašin Backović, koja je sa pet glasova ZA rješenje prihvatila, nakon čega su odbornici rješenja o razrješenju i usvojili na sjednici Skupštine opštine. Usvojeno rješenje dostavljeno je predsjedniku Skupštine opštine na potpis, kako i nalažu zakonski propisi.

Takođe, želimo upoznati javnost da Statutarno – pravna komisija, na održanoj trećoj sjednici navedena rješenja nije ni razmatrala, što je i konstatovano u zapisniku.

Šokirani smo neistinama koje je iznio Mirko Bukvić, te načinom na koji pokušava obmanuti javnost prebacujući odgovornost za svoje neznanje na službenike Opštine uprave opštine Prnjavor.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI