Ceca, Seve i Čola na Đokovićevoj svadbi

0
1844

Venčanje proslavljenog tenisera Novaka Đokovića i njegove verenice Jelene Ristić, koje će par 9. i 10. jula upriličiti na Svetom Stefanu, poslednjih dana izaziva veliku pažnju. Iako se tim budućih supružnika trudi da što više detalja ostane pod velom tajne, to im baš i ne polazi za rukom.

Ne može bez Tome

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Nole je želeo da muzika bude na vrhunskom nivou, pa će goste zabavljati orkestar poznatog harmonikaša Miše Mijatovića. Za nešto moderniji zvuk biće zadužen manje poznati bend koji je teniser i ranije angažovao na slavljima, a koji često prati Cecu Ražnatović na koncertima.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića, i da mu je omiljena pesma „Kafana je moja sudbina“, pa će se ona sigurno naći na repertoaru. Đoković i njegova buduća supruga, tvrdi naš izvor, najviše se vesele uz pesme folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Zdravka Čolića i nesuđene srpske snajke Severine Vučković, pa će se i njihovi hitovi izvoditi ta dva dana.

Odlična zabava

– Novaku je najvažnije da se na svadbi gosti lepo zabave i zbog toga je odlučio da muzički repertoar bude sastavljen od hitova naših najvećih zvezda. Goste će zabavljati orkestar Miše Mijatovića i bend koji odlično poznaje Noletove muzičke želje – priča izvor Kurira i nastavlja:

– Hitovi poput „Kafana je moja sudbina“, „Pisaću joj pisma duga“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Beograd“, „Lepotan“ su oni uz koje Nole želi da proslavi ulazak u bračne vode – kaže naš sagovornik. Noletova svadba biće tradicionalna, pa će se služiti domaći specijaliteti. Na meniju će biti pršut, sir, masline, čorba, jagnjetina, rižoto i riba – završava naš dobro obavešteni izvor./vijesti in.rs/

 

 

PODIJELI