Čekali 70 godina na sliku sa vjenčanja

0
1372

Feris i Margaret Romer vjenčali su se četrdesetih godina prošlog vijeka, ipak, bilo je potrebno da prođe 70 godina od tada da bi ovaj bračni par imao prvu vjenčanu fotografiju.

Ceremonija njihovog vjenčanja davne 1946. godine trajala je svega 15 minuta na prijemu u kući Margaretinih roditelja. Postojao je jedan problem – niko nije imao kameru da ovaj, njima specijalan, dan zabilježi.

Sedamdeset godina kasnije njihova unuka Amanda rešila je da ovu grešku ispravi. Ona je obezbjedila fotografa da napravi najdivnije slike sa vjenčanja ikada.

njv2

Feris i Margaret za taj specijalan trenutak obukli su najljepšu odjeću koju imaju podsjećajući se dana kada su jedno drugome izgovorilli “da”.

Ovaj par ima četvoro dece, osam unučića i osam praunučadi i još uvek živi u kući koju su izgradili pre 65 godina. Margaret je čak za ovu priliku stavila i veo.

njv1

Srećni baka i deka su podijelili i tajnu zahvaljujući kojoj opstaju zajedno svih ovih godina.

“Feris je rekao da je davanje prostora jedno drugome i poštovanje veoma bitno, kao i priznanje kada niste u pravu, sa izuzetkom da je Margaret uvijek u pravu”, ispričala je fotograf koja im je napravila divne fotografije.

njv2

“Nisu imali mnogo para, ali su posjedovali iste vrijednosti – dječju ljubav, dobru radnu etiku, jaku vjeru u Boga i smisao za humor. Jednostavan život učinio je njihov odnos dobrim i održao zdravlje u ovim kasnim godinama”, rekla je Lara.

atv

PODIJELI