Daleko od Bijele kuće: Obama uživa na odmoru VIDEO

0
772

Prije povratka u Vašington, bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Barak Obama zaronio je u morske pustolovine i prihvatio atletski izazov svog prijatelja i milijardera Ričarda Bransona s kojim uživa u surfanju na otoku Neker, koji se nalazi u sklopu Britanskih djevičanskih ostrva.

Obama je daleko od očiju javnosti, a odmor je odlučio potražiti na Karibima.

Posljednjih dana u društvu supruge Mišel i prijatelja milijardera Ričarda Bransona uživa u ekstremnim sportovima, ne skidajući pritom osmijeh s lica.

Najnovije fotografije prikazuju odlično raspoloženog Obamu kako se u dobroj formi i s priličnim talentom bori s talasima u moru ispred Bransonovog privatnog ostrva Nekera.

Obama je odmah nakon inauguracije aktuelnog predsjednika SAD-a Donalda Trampa otputovao s porodicom u Palm Springs kako bi uživao u golfu i ugodnoj klimi.

U jednom trenutku se javio saopštenjem kojim je indirektno kritikovao Trampove poteze prema imigrantima, a zatim je nastavio s odmorom te je ubrzo otputovao do Bransonovog rajskog ostrva.

Branson je na svom blogu izrazio veliku čast i zahvalnost što je ugostio bivši predsjednički par i kako mu je Obama ispričao da obožava surfanje.

(Klix.ba)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here